ЗА НАС

Кои сме ние

Фирма Интер Eс–2000 ЕООД e създадена през 2000 г. в с. Ситово, обл. Силистра. Предмет на дейност е изкупуване на сурово краве, овче и козе мляко и преработка и производство на висококачествени млечни продукти. През следващите години предприятието, подобрява материално техническата си база, внедрявайки най – съвременни високотехнологични производствени мощности. Налага успешно на пазара богата гама от млечни продукти – бяло саламурено сирене, кашкавал, кисело мляко, прясно мляко, топено сирене, извара.

Продуктите се предлагат в разнообразни опаковки и разфасовки с цел задоволяване на най – взискателните вкусове на търговци и крайни клиенти. Мандра СИТОВО разполага със собствена кравеферма изградена и отговаряща на всички изисквания на Европейския съюз.

Млечните продукти на мандра Ситово се отличават с традиционен, автентичен български вкус и отлично качество, което прави фирма ИНТЕР ЕС 2000 ЕООД желан и утвърден партньор на вътрешния и външния пазар. В предприятието се прилагат съвременни, модерни системи за контрол на производственият процес и управление на качеството на продукцията.

Компанията поддържа международни сертификати за качество и безопасност на храните“HALAL” и IFS ver. 6

Политиката на фирмата е:

  • Увеличаване продуктовата гама на млечните продукти, задоволявайки най-високите изискванията на потребителите на вътрешния и външен пазар;
  • Поддържане безупречно качество на продуктите, съгласно препоръките на Европейския съюз за производство на здравословни храни.
  • Усъвършенстване технологиите за производство на млечни продукти, съобразени със съвремените световни тенденции с цел подобряване качеството и контрола на млекопроизводството.
  • Грижа за персонала, чрез подобряване на работната среда, както и грижа за опазване на околната среда.